logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss

    Om Club Villamar

    Jeg er forelsket i Spania! Hva med deg?

    Kollegaene mine sa jeg var gal. Å frasi meg en lovende karriere som offiser i den nederlandske spesialstyrken, for å gjøre hva?! Dra til Spania? Hvorfor? Men det var nytteløst. Jeg var forelsket. Og kjærlighetens veier er uransakelige. Forelsket i min kone, naturligvis, men det var en ny, varm følelse. Jeg var forelsket i Spania.

    Ahhhh Spania… Når jeg ser tilbake, kan jeg ikke egentlig sette fingeren på hvordan dette landet stjal hjertet mitt. Selvfølgelig hadde det noe med antallet solfylte timer om dagen. Etter å ha tilbrakt det meste av mitt, på dette tidspunktet, 31 år lange liv i elskverdige, men regnfulle, Holland, var jeg klar for noen solstråler på huden. Spania viste seg å være et fantastisk land for dette! Det vennlige folket og deres avslappede livsstil. Det virket for meg som at mennesker som kan hvile midt på dagen, og tilbringe massevis av tid utendørs i nydelig natur, helst med familie og venner, må ha prioriteringene i orden.

    Og den ferske sjømaten som Spania er så berømt for, bare smaker bedre når man sitter i solen på terrassen. Eller, det må jeg korrigere: Jeg pleide å ha lunsj i solen. Typisk oppførsel for folk som bor i regnfylte land, antar jeg. Nå for tiden sitter jeg i skyggen, slik som de ekte lokale gjør. Bedre for huden, og mindre påvirkning fra vinen. Og jeg tror faren min sa det fint: ´Å se utover havet utvider ditt sinn´. Ja, vi var overbevist: Spania var det landet vi (min kone og jeg) ville oppfostre våre fremtidige barn i.

    Selvfølgelig er det noen utfordringer. Bare det å bli vant til et sivilt liv ville ha vært utfordrende nok. Å bli vant til den avslappete kulturen til Spania mens man prøver å få ting gjort har vist seg å være en gigantisk oppgave for meg. Tro det eller ei, jeg er fremdeles ikke vant med stengetidene i siesta-tiden! Men alt i alt, selv etter mer enn 12 år: Spania er fantastisk. Fremdeles vilt forelsket! Hva med deg? Du vil bli det!

    Kontakt oss →

    Kvalitetstid… Hvem vil ikke ha det?

    Å bo i Spania har absolutt sine rare fordeler. Da vi flyttet innad i Nederland flere år tidligere, var det vanskelig å få venner og familie til å komme ´hele veien til den andre siden av Nederland´ (omtrent 1,5 times kjøretur maksimalt) for å besøke oss. Men, tydeligvis, så er en flytur til solfylte Spania ikke noe problem i det hele tatt! Det var fint å være vertskap for så mange av vår familie og venner under feriene deres. Å nyte hverandres selskap under en ferie skaper virkelig en dyp forbindelse. Så mye dypere enn å se hverandre kun noen timer i uken, slik vi pleide. Samtalene over grillen, nyte et glass fin vin, til de små timer, vekk fra alle daglige distraksjoner... handlet ikke om de nyeste appene eller iPhonene. De handlet om livet. Om de tingene som faktisk var viktig i livene våres. Drømmer, ambisjoner, barn, tid, prioriteringer. Vet du hva vi hørte mest av? ´Vi burde dra på ferie oftere´, ´Vi trengte virkelig dette for å koble av´, ´Det er så flott å se at barna koser seg mer´, og ´Jeg føler at jeg lever igjen!´.

    Jeg leste nylig en bok: Top 5 Regrets of the Dying, av Bronnie Ware. Hun var en sykepleier. Hun skrev en bok om hva mennesker som visste at de kom til å dø snart, angret på. Dette er de topp 5 tingene som kom frem gjennom 8 år med samtaler:

    1. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt motet til å leve et liv tro mot meg selv, ikke det livet som var forventet av meg. Dette var veldig mye om uoppfylte drømmer.
    2. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde jobbet så mye. Enhver mann Bronnie pleiet hadde denne angeren. Det var anger nr. 1 blant menn.
    3. Jeg skulle ønske jeg hadde motet til å uttrykke følelsene mine.
    4. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt bedre kontakt med vennene mine.
    5. Jeg skulle ønske jeg hadde latt meg selv være lykkeligere. Lykke er et valg.

    Høres dette kjent ut? Å nyte feriene dine med dine kjære i solfylte Spania vil hjelpe deg å eliminere noen av disse angrene. Du vil lade opp batteriene, finne deg selv (igjen) og oppleve livskvalitet. Club Villamar gir deg slående vakre lokaler for å tilbringe mer tid med de tingene som faktisk er viktige for deg. Vår bekymringsløse lokale service vil hjelpe deg med å fokusere på prioriteringene dine og få mest ut av kvalitetstiden din.

    Alt du trenger for å ta det neste steget. Din familie og venner vil takke deg for det.

    Sees vi i Spania?

    Men… Hvorfor booke hos Club Villamar?

    Fordi vi tilbyr et stort utvalg (mer enn 2,000) villaer, spesielt valgt for deg, med privat badebasseng ved Spanias kyst. Din drømmevilla vil garantert befinne seg i vår samling! Vi har laget nettsiden, med oppdatert tilgjengelighet, så enkel som mulig for deg. På denne måten kan du enkelt og raskt overraske din familie og venner med en perfekt ferievilla. I tillegg tilbyr vi en unik 100% tilfredsstillelse-garanti, laveste-pris-garanti, og muligheten til å betale trygt med kredittkort. Fra første kontakt med våre profesjonelle, internasjonale personale, vil det være klart for deg: vi bryr oss faktisk om din ferie!

    Du kan booke din drømmevilla hos Club Villamar, men hvem vil ta vare på deg når du kommer til Spania? I Spania har vi funnet lokale ”hospitality partners” fra organisasjonen Home Service. Fra kontorer i Sant Antoni de Calonge, Lloret de Mar, Santa Susanna and Sitges, vil det entusiastiske personalet skjemme deg bort fra det øyeblikket du ankommer til det øyeblikket du drar. De er våre kontaktpersoner på stedet, og vil sørge for at din ferie er en stor suksess. Det garanterer vi! Vi har også funnet pålitelige partnere på klimatisk velsignede spanske Costa Blanca og Costa del Sol, og på de vakre øyene Ibiza og Mallorca. De har alle en høy standard på gjestfriheten. Vårt intensive samarbeid med Banco de Sabadell og Google, har brakt vår service på et enda høyere nivå.

    I 2023, nøt 40,717 gjester våre 2,652 ferievillaer, der 94% av dem indikerte i en tilfredsstillingsundersøkelse, returnert av 2,397 gjester, at de ville booke hos Club Villamar igjen, og 95% ville anbefale oss videre. Vi er veldig stolte av disse tallene, og vi vil fortsette å forbedre oss. På Club Villamar har vi i en årrekke representert en fantastisk, avslappende ferie, gjennomtenkt fra A til Å. Det er vårt løfte til deg! Book din villa og la oss ta oss av resten. Din ferie har allerede startet!


    Noen spørsmål? Vennligst kontakt oss her.

    Vennligst hilsen,

    Club Villamar

    Er du en veteran eller for øyeblikket tjener i Forsvaret? Club Villamar, som en veteran-eid bedrift, er stolt av å betjene deg. Nyt 5% avslag på din leie. *

    * Bare book og send bevis (en kopi av militær- eller veteran-ID) til reservations@clubvillamar.com. Vi sender deg bekreftelse med korrekt pris. Beklageligvis kan ikke dette avslaget kombineres med øvrige tilbud.


    Generelle vilkår og betingelser

    Generelle vilkår og betingelser

    Home service-kontorer

    Homeservice Calonge

    Homeservice Calonge

    Avinguida Catalunya 19, local 3
    17252 Sant Antoni de Calonge

    GPS: 41° 50' 48.6996" N, 3° 5' 57.4008'' E

    Email: hscalonge@gmail.com

    Homeservice Sitges-Costa Daurada

    Homeservice Sitges

    Carrer Baixador,2
    43882 Segur de Calafell, Tarragona

    GPS: +41° 11' 32.5104", +1° 36' 13.158"

    Email: sitges@clubvillamar.com