logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester
  100% Tilfredshetsgaranti
  100% Tilfredshetsgaranti
  Garantert Laveste Pris
  Garantert Laveste Pris.
  God rangering på
  4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
  God rangering på Trustpilot
  Profesjonell rengjøring
  Profesjonell rengjøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villaer Costa Brava | Villa Costa Brava

  1-12 of 497 Resultater
  7.9 / 10 | 46 Anmeldelser
  icon
  6
  icon
  5km
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  3
  icon
  3
  fra/
  per dag
  Vis denne villaen
  Club Villamar Vurdering
  ★ Ukens villa
  icon
  10
  icon
  9km
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  5
  icon
  5
  anbefales
  Club Villamar Vurdering
  ★ Ny villa
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  side 1 / 42

  Ovenfor finner du mange ferieboliger og villaer på Costa Brava

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig på Costa Brava?

  Er du ute etter en annerledes ferie? Da er Costa Brava stedet for deg. Costa Brava tilbyr noe for alle, for unge og de unge til sinns. Det er et sted som har alt. Spanias Costa Brava ligger ved Middelhavet og lokalbefolkningen og landskapet gjør stedet til et ideelt feriemål. Det er stedet hvor alle ønsker å leie en feriebolig eller villa.
  Vi anbefaler at du leier en villa på Costa Brava hvor du vil finne alt du leter etter, for en bekymringsfri ferie.
  Hvorfor skulle du ønske å være på stranden med alle andre når du kan ligge ved siden av ditt eget private basseng, i fred og ro? Costa Brava har alt, flott sightseeing, stor kulturarv, restauranter og barer.
  Landsbyene på Costa Brava er spesielt attraktive og du kan være i en annen by i løpet av bare få minutter/timer, selv Barcelona eller Girona.
  Club Villamar tilbyr deg flotte luksusvillaer og ferieboliger hvor du kan nyte ferien med hele familien eller venner.
  Hvis du trenger å komme deg bort for å slappe av, kan du gjøre det i din egen villa på Costa Brava.

  Lurer du på hva Costa Brava har å tilby?

  Oppdag Costa Brava fra din villa eller feriebolig

  Club Villamars fantastiske villaer og ferieboliger gir deg sjansen til å nyte en av de mest fantastiske feriemålene i Spania og Costa Brava.
  Fra ditt private basseng kommer du til å nyte utsikten over strendene og det klare blåe vannet, sammen med skjønnheten til Middelhavsområdene.
  Som du sikkert vet, er Costa Brava et område som består av mange små landsbyer og tettsteder. Alt er innen rekkevidde hvis du ønsker å besøke de andre byene i området: Lloret de Mar, Tossa de Mar, Platja d´Aro, Begur, Cadaqués… hver landsby har sin egen spesielle attraksjon og du vil få mest mulig ut av dem alle. Tenk deg å ta en tur til disse stedene med bil eller båt; det er mange små båter som kan ta deg med til andre landsbyer på svært kort tid. Du kan også besøke “Les Illes Medes”, et naturreservat som ligger i l´Estartit.

  Finn underholdning fra din feriebolig eller villa.

  Club Villamars villaer ligger meget godt til i området og dette gir deg muligheten til å nyte det beste Costa Brava har å tilby.
  Tenk å ha en grillfest i din egen hage, ved ditt private svømmebasseng.

  Ha det gøy i nærområdet

  Velg mellom mange aktiviteter! Liker du sport? Costa Brava gir deg muligheten til å delta på vannaktiviteter som snorkling, dykking, selv windsurfing og kitesurfing. Det nordlige Costa Brava er kjent for sine lange og fantastiske strender. Hvis du foretrekker fjell, kan du også utforske Pyrineene, lanskapet og det vulkanske området la Garrotxa med terrengsykkel eller på hest.
  Leter du etter flere aktiviteter? På Costa Brava kan du spille golf, bowling, sandvolleyball m.m, er alt mulig!
  Hvis du er ute etter helt en spesiell kveld, besøk Kasinoet, det er to av dem i området, eller dra på en strandkonsert, hvor du kan nyte fantastisk musikk rett ved havet, under musikkfestivalen Cap Roig.
  Selvfølgelig, må du prøve den fantastiske og berømte maten! Det er nok av restauranter hvor du kan spise tradisjonell mat, gå ikke glipp av de typiske små fiskelandsbyene i området.
  Barna vil elske badeparkene på Costa Brava: Water World, Aquadiver…
  På tide å lære litt om kulturen til stedet: reis til Barcelona eller Girona, besøk de gresk-romerske ruinene i Ampuries. På Costa Brava er også en av de mest kjente museene i Spania; Dali museet i Figueres. Dali var en av de mest kjente surrealistiske malerne i verden.
  Som du kan se, er alt mulig på Costa Brava, selv en tur ut på byen til en eller flere av de kjente utestedene og barene langs hele kysten til Costa Brava.

  Hvorfor leie en villa eller en feriebolig med Club Villamar?

  Tenk deg å bli droppet av på et hotell, i et lite rom, med støyende naboer etter en uendelig busstur.
  Forestill deg heller en bekymringsfri ferie i en privat villa, nede ved havet, og et privat svømmebasseng, med din egen hage der barna kan leke…og hvor ingen forteller hva du som er lov og ikke…
  Tror du dette er umulig? Det er det ikke! Med Club Villamar er dette mulig, og vi er sikre på at du vil finnealt du leter etter i en av våre villaer eller ferieboliger. I år er det din tur til å ha en velfortjent ferie!