logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester
  100% Tilfredshetsgaranti
  100% Tilfredshetsgaranti
  Garantert Laveste Pris
  Garantert Laveste Pris.
  God rangering på
  4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
  God rangering på Trustpilot
  Profesjonell rengjøring
  Profesjonell rengjøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villa Blanes | Blanes Villaer

  8 Resultater
  8.3 / 10 | 17 Anmeldelser
  icon
  10
  icon
  400m
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  5
  icon
  5
  fra/
  per dag
  Vis denne villaen
  8.9 / 10 | 7 Anmeldelser
  icon
  10
  icon
  2.8km
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  4
  icon
  3
  7.5 / 10 | 1 Anmeldelser
  icon
  8
  icon
  500m
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  4
  icon
  3
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading

  Ovenfor finner du mange ferieboliger og villaer i Blanes

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig i Blanes?

  Forestill deg selv liggende på en solseng ved siden av ditt private svømmebasseng, med en forfriskende drink i hånden, mens du nyter utsikten over stranden og det glitrende Middelhavet. Dette er mulig når du leier en feriebolig eller villa i Blanes Costa Brava. Dette feriestedet tilbyr den ideelle kombinasjonen av kultur og underholdning.
  Hvorfor bruke tiden på en overfylt strand, samtidig som du prøver å holde et øye med barna blant alle de andre turistene, når du kan slappe av i din egen private hage hvor barna kan leke trygt?
  Club Villamar tilbyr luksusvillaer og ferieboliger i Blanes. Hvis du vil slappe av, kan du kose deg i villaens egen hage.

  Hvis du vil vite hva som er av interesse for deg i Blanes, les videre!

   

  Utforsk Blanes fra villaen eller ferieboligen

  Takket være sin eksepsjonelle beliggenhet på Costa Brava, tilbyr Blanes et bredt kulturelt valg samt underholdning og et pulserende natteliv.
  I tillegg til sine to lange, vakre strender med hvit sand og krystallklart vann, har Blanes også flere mindre strender og flotte bukter, hvor man kan delta i et stort utvalg av vannsport: dykking, snorkling, vannski, osv.
  Hvis alle disse aktivitetene gjør deg sulten i løpet av dagen, er det utallige barer og restauranter langs strandpromenaden og de fleste av dem spesialiserer seg på tapas og fiskeretter.
  Etter en morgen på stranden, kan man tilbringe en ettermiddag med shopping. I Blanes er det nok av trendy klesbutikker og butikker som selger sko, smykker, vesker og annet tilbehør. De beste butikkene finner du i gamle sentrum av Blanes.
  En av hovedattraksjonene i Blanes er havnen, som har en marina for fritids-seiling og samtidig er en aktiv fiskehavn. Vi anbefaler et besøk til havnen når fiskebåtene kommer tilbake med sin fangst, som auksjoneres bort til lokale kjøpmenn.
  Du finner frisk frukt og grønnsaker på Blanes; dagsmarked, som strekker seg i lengden av gaten parallelt med stranden og promenaden.
  En annen stor årlig attraksjon er Santa Anna fyrverkeri festival, som finner sted hver kveld over en hel uke i slutten av juli. En ideell slutt på en romantisk kveld.
  Blanes har to store Botaniske Hager: “Mar y Murtra” og “Pinya Rosa”. “Pinya Rosa” spesialiserer seg på kaktus fra hele verden. “Mar y Murtra” spesialiserer seg på plantearter fra bestemte klima og leveområder. Det er verdt besøket, og en flott utstilling.
  På toppen av fjellet ovenfor hagene Mar y Murtra, står middelaldertårnet Sant Joan, som var en del av Blanes Castillo Forcadell, som stammer fra det 11. århundre.
  Etter dagens mange aktiviteter kan det være du bare føler for å slappe helt av på terrassen i villaen din og grille med familien. Men for de som vil utforske Blanes natteliv, er det et stort utvalg av barer, restauranter and nattklubber.

   

  Finn underholdning fra din villa

  Forestill deg selv i Blanes på Costa Brava, avslappet ved siden av ditt eget private basseng med en forfriskende drink i hånden, og lukten av deilig mat fra grillen.
  Hvis dette er din ide om en perfekt ferie, kan Club Villamar tilby deg alt dette. Du kan relax gjøre akkurat hva du vil, når du vil. Gjør drømmen til virkelighet. Din familie og venner vil elske det!
  Du finner alt du trenger i Club Villamars villaer og ferieboliger. Villaene ligger nær alle de stedene du måtte ønske å besøke.

   

  Oppdag området rundt din villa eller feriebolig

  Hvis du velger Blanes som feriested, kan du nyte denne vakre byen samt områdene rundt. Du kan besøke områdene rundt, med sykkel eller gåtur.
  Du kommer til å se at, Blanes er nær Lloret de Mar og om sommeren er det mange utflukter mellom begge byene med båt. Disse båtene stopper ved mange strender på turen, og går helt til Tossa de Mar. Det er også andre utflukter tilgjengelig som båt med glass-gulv.
  Som du kansje vet er, Lloret de Mar en av Spanias mest populære feriemål, med sitt store utvalg av nattklubber og diskoteker. Men Lloret de Mar har mer enn sitt kjente natteliv. Det har vakre strender, mange gode restauranter og barer, sightseeing, og utallige utfluktsmuligheter. Det er et must!
  Hvis du er ute etter en hyggelig dag for barna, står valget mellom to fantastiske badeland i området: Waterworld i Lloret de Mar og Marineland i Palafolls. For de litt eldre, er det to Go Kart Baner like ved.
  Tenk deg å gå nedover las Ramblas i Barcelona eller et besøk til et av Gaudis kjente verk, som La Pedrera eller Sagrada Familia! Dette er ikke langt fra Blanes, og det er togforbindelse til Barcelona som også stopper underveis ved andre feriesteder, som for eksempel Malgrat de Mar og Calella,. Det er en flott tur som går for det meste langs kysten, med utsikt over de lange strendene underveis. Det er også en busslinje mellom Blanes og Barcelona.
  Mataro;, mellom Blanes og Barcelona, er også tilgjengelig med tog eller buss. Dette er et stort handelssentrum.
  Nærmere Blanes er La Roca Village,en egen landsby av designerbutikker, barer og restauranter. Det er et populært sted blant turister og lokalbefolkningen, for dagsturer med buss eller bil.

   

  Hvorfor leie en feriebolig eller villa fra Club Villamar?

  Hvorfor skulle du ønske å bo i et overfylt hotell, med bråkete naboer og liten plass rundt bassenget? Glem det! Med en stor villa eller feriebolig fra Club Villamar, kan du nyte en avslappende ferie i rolige omgivelser. Du kan slappe av i hagen ved siden av ditt eget private basseng, med bare lyden av dine egne barn som leker i bakgrunnen. Villaen leveres med alt du trenger for et komfortabelt og avslappende opphold.
  Ikke nøl! Reserver din villa i Blanes nå, med Club Villamar!