logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester
  100% Tilfredshetsgaranti
  100% Tilfredshetsgaranti
  Garantert Laveste Pris
  Garantert Laveste Pris.
  God rangering på
  4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
  God rangering på Trustpilot
  Profesjonell rengjøring
  Profesjonell rengjøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villa i Lloret de Mar

  1-12 of 137 Resultater
  anbefales
  7.8 / 10 | 50 Anmeldelser
  ★ Anbefalt
  icon
  8
  icon
  2km
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  4
  icon
  3
  fra/
  per dag
  Vis denne villaen
  8.1 / 10 | 97 Anmeldelser
  anbefales
  8.2 / 10 | 97 Anmeldelser
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  side 1 / 12

  Ovenfor finner du mange ferieboliger og villaer i Lloret de Mar

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig i Lloret de Mar?

  Kanskje det mest kjente og mest populære feriemålet i Spania, Lloret de Mar! Det finnes mange grunner til at Lloret de Mar er det ideelle stedet for å leie en villa. Lloret de Mar ligger perfekt til. Man er nær stranden og samtidig i sentrum av Lloret de Mar, hvor du kan nyte alt av det, denne fantastiske byen har å by på.

  Dette livlige feriestedet på Costa Brava er kjent for sitt pulserende natteliv. Du finner mange nattklubber, barer og restauranter. Men denne byen mye mer å tilby. Vakre strender, sightseeing, morsomme aktiviteter og mange utfluktsmuligheter. Lloret har alt!

  Ikke bare er det et ideelt feriemål for unge, Lloret de Mar er også et flott sted å være for hele familien. Fra din private villa eller feriebolig fra Club Villamar kan du nyte hele Lloret de Mar. Vi har mange ferieboliger og villaer nær stranden. Lloret de Mar tilbyr deg alt du kan ønske deg i løpet av ferien. Enten du ønsker å være med de fleste og gå ut i turistsentrum, eller slappe av i ro og fred i din private villa, er valget er ditt!

  Nysgjerrig på hva mer Lloret har å tilby? Les videre!

   

  Utforsk Lloret de Mar fra villaen eller ferieboligen

  På grunn av de ideelle plasseringene av Club Villamars villaer og ferieboliger, er det ikke lang avstand til sentrum av Lloret de Mar.

  Nyt den vakre gylne stranden med sitt krystallklare vann eller oppdag severdighetene i denne flotte byen. Lloret de Mar har en historie som går tilbake til romertiden, og har derfor en rik kulturhistore. Din villa eller feriebolig er et perfekt utgangspunkt for et besøk til den vakregotiske kirken Sant Roma som befinner seg midt i sentrum av Lloret. Spaser langs stranden til det berømte slottet i Lloret de Mar, Castell Sant Joan eller gå til vakre Dona Marinera. Dona Marinera ligger ved klippene i Lloret de Mar. Ta en titt på rådhuset i sentrum eller de imponerende flotte statuene på kirkegården. Besøk den vakre kirken i Lloret Ermita Santa Cristina. Eller dra påhandletur etter noen orginale suvenirer i sentrum av Lloret.  Glad i natur? Da kan du dra på fotte turer rett hjemmefra, eller ta en turbuss til byens botaniske hage hvor du kan finner mer enn 3000 plantearter. 

  Alle byens severdigheter ligger innen rekkevidde fra din villa eller feriebolig i Lloret de Mar!

   

  Finn underholdning fra din villa

  Som du sikkert vet eller har hørt, er Lloret de Mar en by full av underholdning. Her kjeder man seg ikke! Barer, restauranter, puber, nattklubber og kasinoer. Lloret har alt!
  Og best av alt, det er opp til deg om du ønsker å delta, eller ønsker å tilbringe kvelden i villaen eller ferieboligen med venner og familie.

  Selvfølgelig er det koselig å lage mat hjemme i villaen sammen med hele familien, eller kansje grille i hagen. Men noen ganger er ofte det enkle det beste og byen har alt du kan drømme om. Lloret er det perfekte sted hvor du skjemme bort deg selv med en fin middag ute. Enten du er på utkikk etter en koselig spansk restaurant, en tynn italiensk pizza, eller bare har lyst på en enkel hamburger, er utvalget enormt!

  Liker du å feste? Eller kanskje du liker å slappe av på en uteservering med noen cocktails. Lloret de Mar passer perfekt! Du finner mange barer, puber og diskoteker hvor du kan kose deg sent og tidlig. Ta på deg noe flott og oppdag utelivet i Lloret de Mar.

   

  Oppdag området rundt din villa eller feriebolig

  Lloret de Mar ligger meget sentralt i Costa Brava noe som betyr at fra din villa eller feriebolig kan være i en annen by i løpet av kort tid. Vurder for eksempel en dagstur til Barcelona, på bare 1,5 time fra villaen, kan du være i denne fantastiske byen! Din villa er også svært nær andre byer og morsomme badebyer, som for eksempel Blanes, Tossa de Mar, Malgrat de Mar, Calella and Playa de Aro. Tilbring en dag i enautentisk katalansk landsby; Vidreras eller dra og se de fargerike husene i den fantastiske byen Girona.

  Fra din villa eller feriebolig i Lloret de Mar kan du enkelt utforske hele Costa Brava!

   

  Har du fått hvilt nok ved ditt private basseng i ferieboligen eller villaen?

  Har du hatt mer enn nok hvile etter et par dager ved bassenget? Da er du sikkert klar for en aktiv dag!
  Ta med barna til et fantastiske badeland eller fornøyelsespark rett ved Lloret de Mar, som for eksempel Aqua World, Marineland, Port Aventura eller Gnomopark. Go-karting påGo Karts eller delta på en av mange vannsportaktiviteter ved Playa Lloret.

  Villaene til Club Villamar er ofte plassert i et stille område rundt Lloret de Mar, som er ideelt til å gå på tur eller utforske området på terrengsykkel. Er du ute etter flere aktiviteter? Ridning, dykking, snorkling, tennis, golf, bowling og sandvolleyball m.m. Alt er mulig.

  Er du på jentetur? Begynner kredittkortet å brenne i vesken? Dra på shopping! I Lloret sentrum finner du en del butikker, men for en skikkelig handletur må man ta turen innom en av flere kjøpesentre i området: Mataro Park, La Roca Village and Espai Girones. Alle er i nærheten.

   

  Hvorfor leie en feriebolig eller villa fra Club Villamar?

  Du kjenner følelsen, reisen som ingen ende har med buss og fly til du kommer frem. Så blir man droppet av på hotellet, og bare håper at rommet er stort nok for hele familien. Håpet om at man ikke får støyende naboer ved siden av og en god balkong som alikevel er alt for liten. Senere må man kjempe om en solseng og plass ved den overfyllte bassengkanten, og samtidig holde et øye med barna så de ikke forsvinner i folkemengden.

  Tenk deg heller... en flott, bekymringsløs og avslappende ferie, en bok i hånden, privat basseng ved føttene dine, varmen fra solen, latteren til dine barn i bakgrunnen , lukten av grillmat og en iskald drink i hånden. Og best av alt, trenger du ikke å dele med fremmede! Total avslapning og privatliv! Du velger når du ønsker å dra ut på aktiviteter. Med Club Villamar er det alt dette mulig!

  Reserver din leilighet, feriebolig eller villa med Club Villamar nå, slik at årets ferie blir den perfekte ferien du og dine fortjener!