logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester
  100% Tilfredshetsgaranti
  100% Tilfredshetsgaranti
  Garantert Laveste Pris
  Garantert Laveste Pris.
  God rangering på
  4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
  God rangering på Trustpilot
  Profesjonell rengjøring
  Profesjonell rengjøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villa Tossa de Mar

  1-12 of 37 Resultater
  8.5 / 10 | 44 Anmeldelser
  icon
  9
  icon
  1km
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  4
  icon
  4
  fra/
  per dag
  Vis denne villaen
  8.3 / 10 | 20 Anmeldelser
  8.9 / 10 | 21 Anmeldelser
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  side 1 / 4

  Ovenfor kan du finne ferieboliger og villaer i Tossa de Mar

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig i Tossa de Mar

  Er du ute etter et spesiellt feriested? Da er Tossa de Mar stedet for deg. Tossa de Mar er ideelt for de som leter etter et rolig sted hvor man kan nyte både avslapping og underholdning.
  Denne nydelige resorten på Costa Brava tilbyr den perfekte kombinasjonen av ideell natur og underholding og aktiviteter.
  Du kan nyte alt det Tossa de Mar har å tilby fra en privat villa eller feriebolig. Luksusvillaene til Club Villamar har alt du trenger og mye, mye mer.
  Enten du planlegger å reise med hele familien eller en vennegjeng, har du valgt rett sted. Tossa har alt!
  Lurer du på hva du kan finne i Tossa de Mar? Les videre!

  Utforsk Tossa de Mar fra din villa eller feriebolig

  Club Villamars fantastiske villaer og ferieboliger ligger i de beste områdene av Tossa de Mar, hvor du vil oppleve det beste av denne praktfulle lille byen.
  Utsikten fra slottet er utrolig. Slottet i Tossa de Mar ligger på toppen av et lite fjell, i et innmurt område kalt “Villa Vella”.Tenk deg å gå gjennom trange gater, omgitt av hus som stammer fra det 15. århundre. Det kan du gjøre i “Ciutat Vella”, hvor du også har muligheten til å besøke arkeologisk museum, fyret og spise fersk fisk i en av de mange koselige restaurantene. Derfra kan du beundre flotte klipper og krystallklart hav langs strender og bukter. Mange bukter venter på deg, din familie og venner.
  Det perfekte sted for en romantisk spasertur. Hvis du vil oppleve Tossa de Mars rike kultur, besøk byens kirker, Sognekirken fra det 18. århundre, og andre mindre kirker “Socorro”, fra det 17. århundre.
  I tillegg til å ha en rik kulturhistorie har Tossa de Mar mye mer å by på. I byens små gater finner du mange små butikker hvor lokalt håndverk er til salgs. Her finner du sikkert et godt minne du kan ha med hjem!

   

  Kos deg hjemme i din egen villa

  Solen skinner og du ligger på solsengen ved siden av ditt egetprivate basseng med en iskald drikke i en hånd og en god bok i den andre…Høres ikke dette fantastisk ut? Det kan bli virkelighet! Med Club Villamars villaer og ferieboliger går denne drømmen i oppfyllelse!
  All den fred og ro du leter etter finner du i Tossa de Mar, og i Club Villamars villaer og ferieboliger.Du kan grille i din egen hage og nyte en spektakulær utsikt fra villaen.
  Har du ikke lyst til å lage middag? Ta en tur på en av Tossas mange koselige restauranter. Kjøtt, fisk og sjømat, … alt omgitt av fantastisk Middelhavs-arkitektur. Etter en god middag, er det tid for fest! Tossa de Mars puber, diskoteker og klubberer fulle hver natt hele sommeren.

   

  Oppdag områdene rundt

  Vi er sikker på at du har hørt om Costa Brava, det mest turistvennlige området i Spania. Tossa de Mar er en av de mange resorter, men fra villaen din er det heller ikke langt til en annen fanstastisk liten landsby. Lloret de Mar, Platja d´Aro, Sant Feliu de Guíxols, Cadaqués
  Ta en tur til en av disse stedene og nyt en morro dag i et badeland som Water World, Marineland… eller oppdag den spektakulære kysten med et mini-cruise.
  Tossa de Mar tilbyr utallige aktiviteter som man engasjere seg i: utforsk området med terrengsykkel, utflukter, dykking, snorkling…

   

  Hvorfor leie en villa eller en feriebolig med Club Villamar?

  Hvorfor måtte dele svømmebasseng eller høre bråket til naboen på et fullt hotell… Med Club Villamar kan du velge den type ferie som passer deg og dine best.

  Reserver din villa eller feriebolig hos Club Villamar nå så du kan glede deg til en kjempeferie!