logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester

  Siste liten? Legg inn et bud nå!

  Er du ute etter en siste liten deal?
  La oss få vite hvor mye du er villig til å betale for en villa, og vi vil prøve å forhandle frem den beste prisen med eieren for deg.

  Hvordan virker dette?:

  • Bruk søkemotoren til venstre på nettsiden for å finne en villa som passer dine valg; periode, antall gjester osv.
  • Klikk på villaen i søkeresultatet du er mest interessert i.
  • På villasiden finner du mer informasjon og bilder. Hvis du ønsker å reservere villaen, men vil ha en siste-liten rabatt, klikker du her: Gi et siste-liten tilbud! hvis den vises, åpnes et nytt pop-up vindu. Hvis den ikke kommer opp, vennligst sjekk om pop-up blokkeres i din nettleser.
  • Videre fyller man inn all nødvendig informasjon og hvor mye man vil tilby for villaen. Prisen som angis her er leien, ekstrakostnader inkluderes ikke. Ekstrakostnader finnes opplyst nederst på hver villaside. Å komme med et urealistisk lavt pristilbud har ingen hensikt, siden dette da desverre vil bli avslått.
  • Når vi mottar ditt prisanbud, går vi igjennom detaljene og kontakter huseier direkte for å se om en spesiell avtale kan gjøres. Vi kontaker deg så snart vi har en avtale på plass. Skulle ditt anbud bli avvist av huseier, sender vi deg en liste med alternativer på e-post. Vi svarer innen 24 timer men husk at, under anbudsrunden kan villaen fremdeles bli reservert av andre til oppført pris.
  • Hvis vi kommer frem til en avtale, kan du reservere villaen til avtalt pris og vi kommer tilbake til deg med betalingsinformasjon.
  • Etter dette kan du nyte ferien i en vakker villa til kjempepris