logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester
  100% Tilfredshetsgaranti
  100% Tilfredshetsgaranti
  Garantert Laveste Pris
  Garantert Laveste Pris.
  God rangering på
  4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
  God rangering på Trustpilot
  Profesjonell rengjøring
  Profesjonell rengjøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villaer og ferieboliger i Estartit

  1 result
  6.7 / 10 | 31 Anmeldelser
  icon
  10
  icon
  3km
  icon
  privat
  icon
  wifi
  icon
  5
  icon
  3
  fra/
  per dag
  Vis denne villaen

   

  Ovenfor finner mange villaer og ferieboliger i l'Estartit

  Hvorfor leie en villa eller en feriebolig i l'Estartit?

  Kjære ferierende, vi er sikre på at, fra dagen du ankommer, kommer du til å forelske deg i l’Estartit.
  For det første, fordi i villaen eller ferieboligen med eget basseng, kommer du til å nyte en følelse av frihet og luksus!

  For det andre, fordi l’Estartit er et sted hvor man trives hele året. Det tilbys mange typer vannsport langs l’Estartit’s kyst. Og hvis du vil, kan du ta en handletur i en av Estartit’s handlegater. Ikke nok med det, det er mange flotte turmuligheter og tre imponerende naturparker hvor du finner all den frihet og kultur du kan drømme om.

  Lurer du på hvordan du kan oppleve det beste av l’Estartit? Les videre!

   

  Utforsk l'Estartit fra villaen eller ferieboligen

  Glem stressende rutiner. I villaen in l’Estartit,har du all verdens tid! Oppdag, sammen med familie og venner, en av de viktigste fiskelandsbyene på Costa Brava. Føl kulturen mens du vandrer gjennom l'Estartits koselige gater . Kjenn den livlige følelsen mens du går gjennom byens handlegater, som Passeig Marítim eller Avinguda de Grècia. I Carrer de Santa Anna, er tilbudet stort, også på kultur. Besøk kirkeplassen la Plaça de l’Església, og den flotte kirken.

  torsdag morgen, besøk gjerne Estartitmarkedet. Ta med deg noen friske grønsaker hjem og tilbred et lekkert måltid til deg og familienhjemme.

  Er du på jakt etter en spennende og inspirerende opplevelse? Nyt en fantastisk gåtur eller en båttur langs Montgrí kysten og oppdag mindre kjente bukter. Kontrasten mellom Estartits vakre kystlinje og bakgrunnen av daler er virkelig imponerende.

  Når man drar på, ferie til Spania, må man dra på stranden minst en gang! Estartit har en 5 km lang strand. Den fine sanden er perfekt til å lage ditt eget lille sandslott. Hvis du vil ha det morro i vannet, ta en tur til havnen, som ligger ved siden av Estartit sentrum. Der finner du vannaktiviteter for både små og store. Alene eller i en gruppe, kan man leie en kayak eller prøve seg på kite-surfing, paddle-surf, dra ut på en seilbåt, jet-ski eller fiske. Se livet på bunnen av havet med en tur i en glass-gulv båt. Hvis du virkelig vil utforske havbunnen, prøv dykking eller snorkling.

  Oppdag alle de tingene du kan gjøre rundt din villa eller feriebolig

  Nyt livet! Alle trenger en god ferie nå og da. Ifølge undersøkelser vi har gjort, velger våre gjester en villa eller en feriebolig fordi de ville ha frihet og noe privat, samtidig med alle fasiliteter i nærheten. Er du ute etter det samme? Prøv en av Club Villamars ferieboliger!

  Man må ikke gå ut hver gang man ønsker å spise en god middag eller lunsj, grill noe velsmakende når du vil hjemme. Nyt friheten i din egen hage! Hvis du vil finne på noe spennende, spill fotball eller basketball i hagen og ta en dukk i bassenget etterpå!

  Alt er mulig! Høres ikke dette fantastisk ut?

  Oppdag Estartits omgivelser mens du er i villaen eller fritidsboligen

  Tenk deg: å ligge på en solseng hjemme i hagen til villaen ved siden av dit private basseng . Rundt deg er det ikke annet enn et vakkert landskap av fjell, daler, parker, strender, bukter og små øyer.

  Ta en tur ut i naturen! Det er tre store naturreservat i l’Estartit området.
  En av de Mongrí reservatet er, helt klart mountain bikernes drøm. Utenfor stiene finner du et , komplett netverk av sykkelstier. På Montgrí massif’s topp, finner du e tslott og en fantastisk utsikt av l’Estartit og Roses. I godt vær, kan du se helt til naturparken Baix Ter og videre til Pyreneene.
  Kansje du allerede har hørt om Medes øyene? Dette er en dykkers paradis og ligger på Costa Bravas kyst. Det er mange forskjellige dybder, slik at alle er i stand til å dykke, uansett nivå. Du blir sikkert imponert over grottene, hulene og korallrevet i området. Foretrekker du å holde deg tørr? Da er en båttur med glassbunn perfekt for deg!

  Reis tilbake i tid! Ta en tur til Torroella de Montgrí, hvor du kan oppleve en lidenskapelig og romantisk atmosfære bare noen få minutter fra l' Estartit. I tillegg er denne nabolandsbyen fødestedet til mange kjente kunstnere, forfattere og fotografer. Besøk deres private stiftelser og kunstgallerier. Vi anbefaler absolutt en spasertur gjennom Carrer Major. Der passerer du under den femte århundre Palau Solterra. Fra utsiden er det en kunstnerisk bygning som ble pusset opp etter renessansen til moderne kunststandarder. Innvendig finner du mange verk fra kjente katalanske kunstnere.
  Ved krysset mellom Carrer Major og Carrer de l'Església, ta til venstre. I Carrer Ulla, finner du en av de mest bemerkelsesverdige historiske bygningene i området: Can Quintana. Middelhavets museum er inne i denne bygningen. Utstillingene i museet introduserer deg på en dynamisk måte til Montgrí, Baix Ter og Medes øyene. Men det er mye mer å oppdage i nærheten l' Estartit!

  Et stenkast unna finner du en verden av terrakotta og mange landsbyer fra middelalderen, som Bisbal de l’Empordà. Et annet alternativ er å besøke Perratallada’s gjemte slott. Hvis du liker kunst, bør du definitivt besøke Figueres, Púbol og Cadaqués.

  Uansett om du foretrekker en aktive eller rolig ferie, er Estartit perfekt for deg!

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig med Club Villamar?

  Er det ikke fantastisk å endelig ha litt tid for deg selv? Denne tiden kan du nyte i en av de fineste og mest eksklusive stedene i l’Estartit, siden Club Villamar har det største og mest unike utvalget av villaer og ferieboliger. På grunn av Club Villamars store utvalg av villaer og ferieboliger, er det alltid noe som passer for deg. Både på pris og kvalitet. I tillegg har vi en lavest pris-garanti og en 100% tilfredsstillelsesgaranti til alle våre gjester!