logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester
  100% Tilfredshetsgaranti
  100% Tilfredshetsgaranti
  Garantert Laveste Pris
  Garantert Laveste Pris.
  God rangering på
  4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
  God rangering på Trustpilot
  Profesjonell rengjøring
  Profesjonell rengjøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villa Palamos | Palamos Villaer

  1 result
  8.3 / 10 | 51 Anmeldelser
  icon
  6
  icon
  10m
  icon
  wifi
  icon
  3
  icon
  2
  fra/
  per dag
  Vis denne villaen

  Ovenfor finner du flere villaer og ferieboliger i Palamos

  Hvorfor leie en villa i Palamós?

  Er du på utkikk etter en skreddersydd feriedestinasjon? Hvis det du leter etter er et sjarmerende sted som gjør at du føler at du virkelig er på ferie, trenger du ikke lete lenger. Palamós er stedet for deg!
  Palamós er en av de mest rolige feriedestinasjoneneCosta Brava og ligger rett ved Calella de Palafrugell og Sant Antoni de Calonge. Her kan man delta i alle slags aktiviteter og samtidig slappe av og kose seg.
  Takket være det milde klimaet hele året, er Palamós like populært selv i vinterhalvåret.
  Hvis du ønsker å få mest mulig ut av ferien i Palamos, anbefaler vi på det sterkeste at du leier en villa eller feriebolig ved siden av stranden. På denne måten, organiserer du selv ditt opphold akkurat som det måtte passe deg. Hvis du har lyst å bli bedre kjent med området rundt Palamós, er det bare å ta en tur ut og utforske området! Dette er en type ferie alle ville nyte!
  Club Villamar tilbyr luksusvillaer og ferieboliger in Palamós, med god beliggenhet og gode priser.
  Kom med familien eller venner og nyt en uforglemmelig ferie i Palamos, på Costa Brava!

  Lurer du på hva som venter deg i Palamós? Les videre! 

   

  Utforsk Palamós fra din villa eller feriebolig

  Fra din praktfulle villa med Club Villamar, får du mest mulig ut av din ferie i Palamós, og du kan også utforske områdene rundt. 
  Har du slappet av nok hjemme i villaen? Da er det tid for å oppdage denne fantastiske byen, Palamós.
  Til tross for turismens inntog har Palamos alltid vært en viktig fiskehavn. I dag har Palamós en av de største fiskeflåtene på hele Costa Brava og man kan se ankomsten av fiskebåter hver ettermiddag, et syn man ikke bør gå glipp av. I havnen, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker Fiskerimuseet, som er det eneste av sitt slag på middelhavskysten. Der kan du lære alt om livet til fiskerne og historien om byens fiskeindustri!
  Gå gjennom Palamos historiske sentrum, spaser gjennom de sjarmerende små og trange gatene til du kommer frem til den storslåtte neo-gotiske kirken Santa Maria.
  Palamós har også en rik kulturarv, med sin Internasjonale klassisk musikkfestival og Den Katalanske Havanera (sjømannsviser), som er regionens tradisjonelle musikk og folkeviser. Nyt det kulturelle byen har å tilby!
  Byen er omgitt av fantastisk natur med fantastisk utsikt. Bruk mulighetene til å utforske naturen via turstier, enten til fots eller på sykkel! Det er mange ruter å velge blant.
  Hva med en hyggelig dag på stranden? Palamós har flere flotte sandstrender og bukter, lett tilgjengelig til fots eller med bil. Hvis du foretrekker en strand med fin sand, dra til de store strendene i Palamos:  Playa de la Fosca og Playa de Castel. Skulle du ønske å delta i vannsport, er utvalget enormt! Ta en tur til den store bukten som er ideell for bading, surfing og seiling. Her kan man også dykke og oppdage skjulte skatter i havet! Kysten ved Palamós har en vei som knytter alle strender og bukter sammen.
  I Palamos kjeder man seg ikke! Ta med familie eller venner, på en uforglemmelig ferie.

   

  Underholdning i din egen villa

  Å leie en villa eller feriebolig er den beste måten du kan ønske deg å tilbringe et opphold i Palamós.
  Lukk øynene og forestill deg selv liggende på en solseng ute i friluft. Du kjenner hvordan solen varmer. Hvis det blir for varmt, er det bare å hive seg i ditt eget private basseng. Ingen andre rundt enn deg, din famile og venner. Helt privat og fredlig!
  Sulten? Man behøver ikke dra ut for å spise hver dag. Start grillen og nyt en bedre middag hjemme i din egen hage. Det beste er at du kan gjøre det du vil, akkurat når det måtte passe deg! Når du har fått nok av å være hjemme i villaen, er det bare å gå ut, og bare noen få meter unna er du på stranden og i sentrum av Palamos. Hva mer kan man ønske seg? Club Villamars villaer i Palamos ligger i de beste områdene og byr på det aller beste for deg og din famile.

   

  Oppdag området

  Palamós er den ideelle basen for å kunne gå ut på turer til de omkringliggende områdene.
  Fra stranden i Palamós er det mange utflukter med båt langs Costa Brava kysten. Mot nord reiser du forbi buktene i Calella de Palafrugell, Llafranc og Timariu, og mot sør passerer man de lange strendene ved Playa de Aro og Sant Feliu de Guixols. du har mulighet til å gå av ved hvilken som helst badestrand du har lyst til for å tilbringe en dag der! Slå deg ned på en strand, spis et bedre måltid på en av de mange gode fiskerestauratene med utsikt over havet eller utforsk de historiske byene du enda ikke har besøkt.
  Rundt Palamós finner du storslått landskap og flotte naturomgivelser. Du kan velge mellom flere forskjellige ruter til å utforske området. Ta med din egen sykkel, eller lei en, og dra avgårde på en uforglemmelig dag med familie og venner. Hvis du foretrekker noe litt mer rolig, gå ut på tur til fots.
  Har du lyst på litt mer action og komme deg ut? Costa Brava har mange livlige byer som også er interessante å besøke Playa de Aro (feriebyen rett ved Palamós), Lloret de Mar, Tossa de Mar or Blanes. Playa de Aro, Lloret de Mar og Blanes har et fanstastisk uteliv, med mange barer og diskoteker vel verdt et besøk.

   

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig med Club Villamar?

  Har du ikke fått nok av å bo på et overfyllt hotell i høysesongen, med støy og mas fra andre?
  Dette kan man nå unngå, med Club Villamars tilbud på villaer og ferieboliger i alle prisklasser!
  Å leie en villa eller feriebolig har så mange fordeler. Du får din egen plass til nettopp deg og din familie eller venner. Nyt ditt eget basseng, lag deilige middager på grillen og bruk alle fasilitetene en egen villa kan tilby mens du er på ferie. Flott utsikt til stranden. Gjør hva du vil når du vil. Du trenger ikke å bekymre deg, du kan arrangere ditt opphold til ditt behov.
  Se vårt store utvalg og reserver en drømmevilla nå! Du finner alt du trenger for et perfekt opphold.