logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
icon
Om oss
  Søk i villaene våre:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAvreise
  icon
  Gjester
  100% Tilfredshetsgaranti
  100% Tilfredshetsgaranti
  Garantert Laveste Pris
  Garantert Laveste Pris.
  God rangering på
  4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
  God rangering på Trustpilot
  Profesjonell rengjøring
  Profesjonell rengjøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villaer Costa Maresme | Villa Costa Maresme

  10 Resultater
  8.8 / 10 | 19 Anmeldelser
  icon
  19
  icon
  200m
  icon
  wifi
  icon
  9
  icon
  5
  fra/
  per dag
  Vis denne villaen
  8.0 / 10 | 4 Anmeldelser
  7.7 / 10 | 3 Anmeldelser
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading

  Ovenfor, vil du finne flere villaer og ferieboliger på Costa Maresme

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig på Costa Maresme?

  Er du ute etter en ferie med lange hvite strender, glitrende blått hav og muligheten til å slappe av og nyte alt dette fra din egen luksusvilla eller feriebolig? The Costa Maresme tilbyr noe for alle, for familier eller vennegrupper.
  Lei en villa på Costa Maresme så finner du alt det du leter etter, for en enkel og bekymringsfri ferie. Hvorfor dele en fullpakket strand med hundrevis av andre ferierende når du kan nyte fred og ro ved siden av ditt eget private basseng?
  Kystbyene på Costa Maresme er spesielt attraktive og takket være jernbanen som går gjennom området, kan du være i en annen by innen få minutter, selv Barcelona.
  Club Villamar tilbyr et stort utvalg av villaer og ferieboliger hvor du kan nyte ferien med hele familien eller med venner. Hvis du trenger å slappe av… kan du det i din egen villa på Costa Maresme.

  Lurer du på hva Costa Maresme har å tilby? Les videre…..

   Oppdag Costa Maresme fra din villa eller feriebolig.
  Club Villamars  fantastiske villaer og ferieboliger  gir deg muligheten til å nyte en av de  beste feriestedene i Spania,  Costa Maresme. Fra din private terrasse kan du nyte utsikten over lange hvite strender og det klare blå vannet i Middelhavet. 
  Costa Maresme er et område som består av mange små landsbyer og steder, alle med sin egen karakter, mange av dem med sine egne historiske sentrum og museum. Alle strendene tilbyr et stort utvalg vannaktiviteter for de som er ute etter en aktiv ferie og, for de som foretrekker å slappe mer av, er båtturer tilgjengelig langs kysten. Spaser gjennom byen og besøk lokale butikker og markeder, og stopp for et bedre måltid ved en av de mange små barer, kafeer eller restauranter finner du i hver by. Fisk og sjømat restauranter er en av spesialitetene i regionen. 
  Om kvelden finner du massevis av utesteder og det vanlige utvalget av barer, restauranter, nattklubber og diskoteker. Hvis dette er for energisk etter en aktiv dag, hvorfor ikke bare slappe av hjemme i din egen villa?

   

  Underholdning i din egen villa

  Etter en dag på stranden, vannsport eller å ha vandret gjennom alle butikkene, kan du slappe av uforstyrret i komforten til din private villa. 
  Se for deg at du ligger på en solseng ved siden av ditt private basseng med en forfriskende drink i hånden, mens ser ut over de brede hvite sandstrendene og Middelhavets glitrende og krystallklare vann. Kunne du tenke deg en deilig lunsj fra grillen? Samle familien rundt hagebordet og nyte en fantastisk lunsj eller middag, og nyt den fantastiske utsikten. 
  Hvis du leier en villa eller feriebolig på Costa Maresme med Club Villamar, venter alt dette på deg! Her vil ingen forstyrre deg eller fortelle deg hva som skal gjøres. Det blir bare deg og din familie eller venner. Du kommer til å bestemme hva du vil gjøre når du ønsker å gjøre det og du kan organisere ferien slik du måtte ønske den. Ikke nøl! Club Villamars villaer tilbyr deg all den ro og fred du er ute etter. Så bestill din drømmeferiei dag!

   

  Oppdag områdene rundt

   Costa Maresme  strekker seg fra Blanes og sør til Barcelona, og området er knyttet sammen av lokaltog som kjøres med jevne mellomrom, og som gir enkel og billig tilgang til alle byene langs kysten. Jernbanen er en mye triveligere og mer behagelig måte å reise på enn å kjempe seg gjennom tung trafikk på en av de travle motorveiene. Toget går for det meste langs kysten med en fin utsikt over strendene. Mellom Blanes og Barcelona er de to største kommersielle sentrene  Mataró og Badalona men, på tross av sin industrialisering, er strendene like rene og attraktive som de andre. 
  En tur til Barcelona er noe man ikke bør gå glipp av. Spaser nedover Las Ramblas og nyt salgsbodene, de “levende statuer” og selvsagt, Barcelona’s fantastiske matmarked – “La Boqueria”. En god måte å se severdighetene i byen på, er å ta en tur i en av de åpne bussene, som man kan stige av og på ved severdighetene langs ruten. Dette er den enkleste måten å besøke byens severdigheter, som den berømte kirken La Sagrada Familia, og mange av de andre kjente bygningene designet av den kjente arkitekten Gaudi. Handle eller spaser i ro og mak gjennom de smale svingete gatene i byens historiske kvartaler. Gå ned til strandområdet med sine mange fisk og paella-restauranter, spis lunsj med god utsikt over den gamle havnen (Port Vell) eller besøk det nyere Port Olympic senteret. Etter dette er det bare behagelig togtur tilbake til villaen. 
  Har du noen små barn i familien ditt reisefølge? Det er mange utflukter tilgjengelig for alle! I Pallafolls, en liten by noen kilometer inn i landet fra Malgrat de Mar i den nordlige delen av Costa Maresme, finner du Marineland. De yngre vil ha en underholdingsrik dag i dette badelandet, hvor de kan oppleve delfiner, sjøløver, skilpadder og pelikaner, samt leke seg i vannsklier og andre aktiviteter. 
  Noen få kilometer inn i landet ligger parken Parc del Montnegre, en stor skog full av turstier. Gå eller sykle mellom de fargerike landsbyene i skogen, hvor du kan stoppe for lunsj og smake på lokal mat. 
  Ta en tur ut i naturen og nyt de forskjellige aktivitetene sammen med barna eller dine venner! Activ Natura Adventure Park ligger ved Santa Susana på Costa Maresme ved inngangen til Parc del Montnegre. Dette området har et stort utvalg av utendørsaktiviteter man kan delta i: taubroer, paintball, bueskyting og mye mer! 
  Nær Calella ligger Dalmau Park, en enorm skog full av furutrær. Nyt friluften mens du tar en tur gjennom skogen, la barna leke på en av lekeplassene, eller gå på en av konsertenesom ofte avholdes i parken.

   

  Hvorfor leie en villa eller feriebolig med Club Villamar?

  Hvorfor feriere med bråkete naboer i et overfylt hotell? Hvorfor dele et svømmebasseng og lete etter en solseng hver dag? Hvorfor orke å høre bråkete festdeltakere midt på natten? Dette behøver du ikke å tenke på når du leier en luksusvilla eller feriebolig fra Club Villamar! Våre villaer tilbyr privatliv, fred og ro, og muligheten til å gjøre akkurat det du vil. Tilbring tid på stranden, eller slapp av ditt eget private basseng! Spis ute i en av de mange restaurantene i byen eller kos deg hjemme i din egen hage med en god middag fra grillen!
  Planlegg utflukter som passer deg og din familie! Bestill din ferievilla Club Villamar i dag!