logo
Slapp av i din egen private drømmevilla
iconNorsk
Søk i villaene våre:
icon
iconAnkomst
iconAvreise
iconGjester
110% Tilfredshetsgaranti
110% Tilfredshetsgaranti
Garantert Laveste Pris
Garantert Laveste Pris.
God rangering på
4.5 / 5 basert 280 Anmeldelser
God rangering på Trustpilot
Profesjonell rengjøring
Profesjonell rengjøring
Sikker betaling med kredittkort
Sikker betaling med kredittkort
1-12 of 96 Resultater
Club Villamar Vurdering
icon
6
icon
1.5km
icon
Ja
icon
wifi
icon
3
icon
3
fra/
per dag
Vis denne villaen
Club Villamar Vurdering
icon
5
icon
2.8km
icon
Ja
icon
Nei
icon
3
icon
1
fra/
per dag
Vis denne villaen
Club Villamar Vurdering
icon
6
icon
600m
icon
Ja
icon
Nei
icon
3
icon
4
fra/
per dag
Vis denne villaen
loading
loading
loading
loading
loading
loading
loading
loading
loading
side 1 / 8

Villaer Ibiza | Villa Ibiza

Din Ibiza Villa!

Tror du fortsatt at å slappe av i en luksuriøs villa på Ibiza kun er for kjendiser og de veldig rike? Ta en titt på vårt utvalg av ferieboliger på Ibiza og oppdag at denne vakre spanske øya i Middelhavet også kan være din drømmeferie! Club Villamar tilbyr 150 velutstyrte ferieboliger, spredt rundt hele øya. Du kan nyte ferien slik du vil. Slapp av hele dagen på stranden, rusle rundt i det berømte hippie-markedet eller nyt levende musikk i en av de mange barene. Enten du ønsker å bo med gangavstand til alle de kjente nattklubbene eller heller ønsker å nyte natur og vakre strender på et mer rolig sted, vil du finne din ideelle ferievilla hos Club Villamar.

Drømmer du om en ferievilla på Ibiza?

Club Villamar kan tilby deg din ideelle feriedrøm med et omfattende utvalg av ferieboliger på Ibiza. Øya, som er en del av Balearene, på 575 kvadratkilometer med 50 fantastiske strender, spektakulære klipper og myk, hvit sand. Ibiza har selvfølgelig mye mer å tilby enn sin imponerende natur og er spesielt kjent for sitt pulserende natteliv. Fest til morgengry, dans til musikk fra verdenskjente DJ-er og kjente stjerner. Dagen derpå at du kan slappe av på en av de mange utendørs kafeene eller i stillheten til din egen vila.

Din feriebolig i Ibiza By

Hjertet til den livlige øya Ibiza, som heter Eivissa på katalansk, finnes i Ibiza By, hovedstaden på øya. Byen er vakkert bygget inn mot et fjell i sjøen, og har en flott katedral. Du kan enkelt utforske denne byens severdigheter fra en av de mange ferieboligene Club Villamar tilbyr rundt Ibiza By. Du vil finne den gamle bydelen D'alt Villa som har mange karakteristiske trapper og smug som vil føre deg til flere utendørs kafeer, barer og restauranter med utsikt over havnen. Du vil ikke ha noen problemer med å fylle dagene og vil nyte komforten av din egen ferievilla. Fra ferieboligene er strendene i Playa Den Bossa, Talamanca og Fiqueretes ikke langt unna. Valgmulighetene til en feriebolig i Ibiza By. Club Villamar tilbyr et svært komplett og variert utvalg av ferieboliger. Ibiza By er et perfekt reisemål for en kombinasjon av natur, kultur og et spennende uteliv. Gaten Pasa de Vara del Rey er hovedgaten hvor du kan oppleve utelivet på Ibiza. Her finner du de mest kjente og eksklusive nattklubbene Pacha, El Divino og Amnesia. Vi anbefaler også å ta en drink på en de mange utendørskaféene i byen. Dagen etter kan du lade batteriene i luksusen til din egen villa og gjøre deg klar for en ny natt. Et annet inspirerende forslag er å ta en tur ned handlegaten La Marina. Med sine mange butikker, kafeer og kunstgallerier.